12.01.2018

Prajitura cu unt de arahide si ciocolata

Avem nevoie de:
- 200 gr biscuiti digestivi
- 70 gr unt topit
- 120 gr unt de arahide crunchy sau crema
- 200 gr ciocolata amaruie
- 60 gr unt de arahide crema
Macinam biscuitii intr-un blender adaugand apoi untul topit-racit si untul de arahide.
Asezam compozitia intr-o tava 20/20 tapetata cu hartie de copt presand usor cu o lingura.
Topim ciocolata amaruie dupa care o punem deasupra peste crema de unt de arahide.Untul de arahide(60 gr)se topeste pe baie de aburi apoi se pune cu lingura peste ciocolata dupa care cu o coada de lingura sau un cutit facem liniute pentru a da cateva forme.
Se lasa la rece pentru 2 ore apoi se poate taia bucati de marime potrivita.Inainte de servire se lasa la temperatura camerei pentru 10 minute.
Se poate servi alaturi de felii de mere.
Un deliciu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *