20121113

Fursecuri cu zmeura






Doar atat pot sa spun ca sunt .... absolut delicioase.

Avem nevoie de:
Pentru 50 bucati (eu am facut jumatate de portie)
- 200 gr zmeura congelata
- 420 gr faina
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita sare
- 220 gr unt moale
- 300 gr zahar(apoi il pudram)
- 1 pachetel zahar vanilat
- 1 lingura sirop de zahar
- 2 oua
- zmeura pentru ornat 
- zahar pudra
- dulceata de caise
Preincalzim cuptorul la 190 C.Punem hartie de copt in tava.Amestecam faina cu bicarbonat si sare.Frecam spuma untul cu zahar si zahar vanilat.
Adaugam alternativ siropul si ouale si amestecam bine.
Inglobam treptat compozitia de faina si framantam pana devine un aluat uniform.
Inglobam apoi zmeura congelata.
Formam din aluat bulgari mari de cca 4 cm si ii asezam in tava la o distanta de 5 cm unul fata de celalalt.
Pentru a doua tava am presarat fulgi de migdale deasupra.
Ii lasam la cuptor mediu pentru 15 minute sau pana se rumenensc frumos.Decoram apoi fursecurile cu cate o floricica de dulceata de caise,zmeura si zahar pudra.
 Un deliciu!
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Onlinebutton

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...