04.06.2012

Tocanita de cartofi cu carnati afumat






Avem prin congelator niste carnati afumat si m-am gandit sa fac ceva din ei.Asadar am pregatit o tocanita de cartofi usor de preparat si delicios.
 Avem nevoie de:
- carnati afumat de casa
- carnita afumata fiarta
- 2 cepe,sare
- 1 legatura frunze de patrunjel
- 1 kg de cartofi
- 1 lingurita boia dulce
- 1 gogosar rosu
- 2-3 linguri ulei
Carnea si carnatul ii fierbem intr-o oala cu apa.Cand este aproape fiarta desprindem carnea de pe oase si carnatul il taiem in rondele groase.Ceapa o taiem marunt si o calim in 2 linguri ulei impreuna cu o canita de (cafea) apa.Dupa cateva minute de calire la ceapa, adaugam boiaua,gogosarul taiat,carnea si carnatul.Le calim impreuna pentru 5 minute.
Dupa 5 minute adaugam si cartofii curatati si taiati in cuburi.
  Punem apa peste ei cat sa-i acopere.
Potrivim de sare si ii lasam la fiert pana cand cartofii sunt bine fierti.La final tocam patrunjel peste ei si servim alaturi de muraturi.
Pofta buna!

Un comentariu:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *