09.10.2014

Melcisori cu sunca

Un aperitiv delicios!

Avem nevoie de:
- 500 gr faina
- 1 plic praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita rasa zahar
- 125 ml ulei
- 125 ml lapte
- 125 gr branza ceddar,rasa
- 200 gr sunca
- 2 oua fierte
- 1 ceapa mica rasa
- 2 linguri maioneza
- sare si piper
- 2 linguri patrunjel proaspat tocat
Preincalzim cuptorul la 180 C.Pentru aluat,cernem impreuna ingredientele uscate.Adaugam uleiul si laptele,urmata de branza apoi framantam un aluat.Daca e prea lipicios aluatul se mai adauga faina.
 Pentru umplutura amestecam toate ingredientele.
Intindem aluatul pe o suprafata de lucru presarata cu faina si intindem umplutura deasupra.Rulam aluatul si il taiem in cercuri de 2 cm grosime.
 Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt,le ungem cu ou batut si le dam la cuptor pentru 20 minute sau pana cand sau copt suficient.
Le servim fierbinti, cu salata.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *