29.07.2012

Trandafir cu dovlecei


 Avem nevoie de:
- 3 oua
- 200 gr faina
- 200 gr zahar pudra
- 1/2 plic parf de copt
- 1 lingurita jumate scortisoara
- 1 praf de sare
- 1 ceasca fulgi de cocos
- 2 dovlecei medii razuiti
- 1 ceasca ulei (200 ml)
Se bat ouale si se amesteca cu zahar pudra,amestecand pana obtinem o compozitie spumoasa.
 Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt,scortisoara,un praf de sare si fulgi de cocos.
Se inglobeaza compozitia de oua ...
 ... apoi dovleceii rasi ...
 .... si apoi uleiul.
 Se amesteca bine pana la omogenizare.Cuptorul se incinge la 180 C.Se unge o forma din silicon cu untura ...
... se asaza alutul si se da la cuptor pentru 35-40 minute.
  Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in forma;apoi se rastoarna si se lasa sa se raceasca complet.
Se pudreaza cu zahar pudra cu vanilie.
Se serveste alaturi de inghetata.
Delicios!!!!

4 comentarii:

  1. Hm ce bine arata!! Am sa incerc si eu cu dovlecel! Pupicei!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poate fi decat ceva bun,mai ales insotit de inghetata.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Adela,incearca-l este foarte bun!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. O daaa DiaMar, ... este o bunatateee!Pup!

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *