20130222

Biscuiti - inimioara






Biscuiti deliciosi pentru cei dragi!

Avem nevoie de:
- 175 gr faina
- 100 gr unt
- 85 gr zahar
- 1 galbenus
- 5 bomboane in forma de bastonase
Punem faina si untul intr-un castron si amestecam cu mainile pana obtinem un aluat faramicios.Adaugam apoi zaharul,galbenusul si 1-2 linguri apa rece.
Framantam cu mana pana obtinem un aluat moale.
Acoperim aluatul cu folie alimentara si il lasam la frigider timp de 20 minute.Incingem cuptorul la 200 C.Tapetam o tava cu hartie de copt.Punem bomboanele intr-o punga si le zdrobim cu sucitorul.Presaram faina pe suprafata de lucru si intindem bine aluatul cu sucitorul.Folosim o forma mare de fursecuri (inima) pentru a decupa din aluat,apoi pe cea de 3 cm pentru a decupa o inimioara mica in centrul fiecarui biscuite mare.In mijlocul fiecarui biscuite punem bomboane zdrobite si ii dam la cuptor pentru 8-10 minute sau pana se rumenesc frumos.
Scoatem tava din cuptor,presaram peste inima lipicioasa a biscuitilor resturi de bomboane zdrobite.Ii lasam sa se raceasca complet apoi ii putem servi sau ii putem aseza intr-o cutie speciala daruindu-i cuiva drag.
Deliciosi!

2 comentarii:

Onlinebutton

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...