26.02.2013

Cotlete de porc cu varza de Bruxelles si cartofi








O mancare buna,consistenta,hranitoare pentru toti membri familii care se strang de regula la masa de duminica.
Avem nevoie de:
- 200 gr varza de Bruxelles
- 800 gr cartofi
- 1 ceapa
- 2 linguri untura topita
- sare,piper
- 4 cotlete de porc 
- 1 lingura de mustar de Dijon
- 150 ml supa de carne
- 200 nl smantana pentru gatit 30%
- 100 gr cascaval ras
Varza de Bruxelles se opareste 3 minute in apa clocotita.Se scurge apoi se lasa sa se raceasca.Se decojesc cartofii si se taie felii.Se curata ceapa si se taie rondele.Se asaza intr-o forma de sufleu verzisoarele de Bruxelles,cu cartofi,ceapa si untura.Se sareaza,se pipereaza si se repartizeaza uniform in forma.
 Se incinge cuptorul la 200 C.Se sareaza si se pipereaza carnea.Se unge cu mustar si se asaza in forma peste legume.Se presare jumatate din cantitatea de cascaval deasupra.
Se bate smantana cu supa si se toarna in forma.
Se acopera cu folie de aluminiu si se coace 70 minute la cuptor.Cu 10 minute inainte de a fi gata,se indeparteaza folia de deasupra,Se presara cascaval si se coace in continuare.
Este delicioasa si satioasa!
Pofta buna!

Un comentariu:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *