11.09.2012

Sufleu de macaroane cu varza






Un sufleu delicios care merge perfect pentru cina!
Avem nevoie de:
-250 gr macaroane
- 750 gr varza
- sare,piper
- 1 ceapa mijlocie
- 2 linguri unt/marg
- nuscoara macinata
- 1/2 lingurita de cimbru uscat
- 4 oua
- 1/4 l lapte
- 125 gr sunca felii
- grasime pentru forma
- 2 linguri cascaval ras
Se fierb macaroanele in apa sarata aproximativ 10 minute.Se scurge apa si se lasa sa se raceasca.Se curata varza,se spala si se taie fasii.Se curata ceapa si se taie marunt apoi o calim putin in unt/marg.Se adauga varza si se inabusa.Se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara.Se adauga 1/8 l apa,se acopera si se fierbe 15-20 minute.
 Se amesteca bine ouale,laptele si cimbrul.Se condimenteaza cu sare si piper.
Se asaza macaroanele,varza si feliile de sunca,stratificat,intr-un vas pentru sufleuri,uns cu grasime.Se toarna deasupra amestecul de oua si lapte si se presara deasupra cascaval ras.
Se introduce in cuptorul incins si se coace aproximativ 45-50 minute.

Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Uau mie tare foame ,servesc si eu o portie ,mareeeeee,pana cand voi reusi sa fac si eu aceasta minunatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Serveste cu incredere, draga mea!

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *