20150409

Tarta cu sunca si oua de prepelita

Este o tarta de efect care este binevenita oricand.Rapida si foarte usor de preparat.

Avem nevoie de:
- 1 foaie aluat foietaj
- 3 oua mari
- 150 gr cascaval
- 200 gr sunca
- 100 gr mazare comgelata sau proaspata
- 9-10 oua de prepelita
- 3 linguri smantana
- sare,boia dulce
Asezam foaia de aluat intr-o forma rotunda,o intepam din loc in loc si o dam la cuptor la foc mare pentru 10 minute.Pana se coace aluatul taiem in felii sunca si cascavalul.Scoatem forma de la cuptor asezam un rand de mazare,un rand de sunca si un rand de cascaval.
  Batem ouale cu sare si boia adaugam smantana si eu am mai ras si putin cascaval apoi o turnam peste tarta.
 Dam din nou tarta la cuptor pana aproape se rumeneste.Apoi punem ouale de prepelita deasupra,radem cascaval deasupra si o dam pentru inca 5-10 minute la cuptor.Eu le-am pus de la inceput ouale de prepelita dar prea sau intarit.
O tarta foarte delicioasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Onlinebutton

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...