10.07.2014

Fursecuri cu kaki

Aceste fursecuri sunt perfecte toamna,sunt dulci,moi la interior si parfumate cu condimente de sezon!



Avem nevoie de:
- 2 fructe kaki coapte pasate
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 250 gr faina
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1 ou
- 1/2 lingurita sare
- 100 gr zahar
- 113 gr unt
- 140 gr stafide
-125 gr nuci maruntite
Preincalzim cuptorul la 180 C si dizolvam bicarbonatul de sodiu in pulpa de kaki apoi o lasam deoparte.Amestecam condimentele,faina,sarea si le lasam deoparte si pe acestea.

Amestecam untul cu zahar pana devine o crema pufoasa si incorporam oul apoi pulpa de kaki.
Adaugam ingredientele uscate,amestecam apoi stafidele si nucile maruntite.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam  bilute si le dam la cuptor pentru 15 minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *