05.09.2014

Tort cu branza si fructe

Un tort racoros si delicios!
Avem nevoie de:
- 300 gr capsuni
- 300 gr fulgi de porumb
- 150 gr unt
- 300 gr branza de vaci
- 100 gr iaurt
- 1 fiola esenta vanilie
- 125 gr zahar pudra
- sucul de la o lamaie
- 1 plic gelatina
- 200 ml frisca lichida
Se zdrobesc fulgii de porumb si se framanta cu unt apoi se asaza cu mainile pe fundul si pe marginile unei forme de tort 26 cm.
 Amestecam branza cu iaurt,vanilia,zahar si sucul de lamaie.
Inmuiem gelatina in apa rece apoi o dizolvam pe aburi dupa care adaugam 1-2 linguri de crema in gelatina apoi se inglobeaza in restul de crema.Cand incepe sa se intareasca se bate frisca si se amesteca in crema de branza.
 Crema se asaza in forma de tort si se lasa sa se intareasca la frigider cca 4 ore.Inainte de servire se decoreaza cu capsuni iar pe margini se pun fulgi zdrobiti.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *