04.03.2013

Ciuperci cu carnaciori la cuptor








Acest fel de mancare este perfect pentru o cina in familie.
Este satios si foarte gustos!

Avem nevoie de:
- 4 cartofi mari
- 400 gr carnaciori de bere
- 150 gr cascaval
- 15 ciuperci
- 1 ceapa
- 2 oua
- 150 ml smantana
- ulei
sare,piper,rozmarin
Putem inlocui carnaciorii cu piept de pui,kaizer sau carne tocata!!!
Spalam cartofii,ii intepam cu o furculita si ii punem la fiert in apa cu sare pentru 15 minute.Intre timp curatam ceapa o taiem marunt si o punem la calit in 2-3 linguri ulei.Ciupercile le curatam si le taiem in felii.Cand ceapa se inmoaie adaugam ciupercile si le lasam la calit pana se rumenesc.
Adaugam apoi carnaciorii langa legume si le lasam cateva minute la calit.
Stingem focul,potrivim de sare,piper si rozmarin.Scurgem cartofii,ii curatam de coaja si ii taiem in felii dupa ce sau racorit.Ungem un vas de yena cu unt sau ulei,punem un strat de cartofi,unul de legume si radem cascaval deasupra.Daca vasul este mai adanc,repetam succesiunea straturilor,terminand cu unul de cascaval.Eu am folosit si cascaval si mozzarella.
Batem ouale cu smantana si il turnam deasupra.
Il dam la cuptor pentru 30 minute.
Se serveste cu muraturi sau salata.
Este o mancare delicioasa!
Pofta buna!

Un comentariu:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *