30.10.2012

Cookies cu cacao si mascarpone






Aceste minunatii sunt incredibil de delicioase si cu greu poti sa rezisti sa nu mananci,cel putin la noi asa a fost sau mancat atat de repede incat parca nici nu facusem nimic.
Merita sa le incercati.
Avem nevoie de:
- 250 gr aina
- 1 lingurita pra de copt
- 1 ou
- 100 gr zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 125 gr unt
- 4 linguri cacao
- 1-2 linguri lapte
- 3 linguri mascarpone
- 4 linguri dulceata de caise
Cernem faina,adaugam praful de copt,ou,zahar,zahar vanilat si unt si framantam pana devine un aluat uniform.
 Inglobam cacaua si laptele in aluat.
 Invelim aluatul in folie alimentara si lasam la rece pentru 30 minute.
 Preincalzim cuptorul la 180 C.Formam bulgari mici din aluat.Punem bulgarii de aluat pe hartie de copt intr-o tava,ii aplatizam si ii lasam sa se coaca 8-10 minute la cuptor.
Dupa coacere ii lasam la racit.
Amestecam crema mascarpone cu dulceata de caise.
Unim cate doua fursecuri cu un strat de crema de mascarpone.Se servesc cu mare pofta.
Sunt delicioase!
Sa-i incercati ca sunt tare bune!!!

3 comentarii:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *