10.11.2013

Prajitura marmorata cu visine



Avem nevoie de:
- 100 gr unt
- 100 gr zahar pudra
- 200 ml frisca
- 2 oua
- 280 gr faina
- 3 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 200 gr visine
- 250 gr crema de branza
- 100 gr ciocolata amaruie
- 100 ml frisca
Batem untul cu zahar pana devine cremos.Ouale le batem singure apoi le adaugam peste crema de unt.
 Punem frisca lichida peste crema de unt.
Faina amestecata cu praful de copt se introduce in crema de unt.Amestecam pana devine omogen apoi impartim aluatul in doua parti inegale.In partea mai mica se adauga cacao si visinele.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam aluatul alb,apoi cel cu fructe si cu o scobitoare se amesteca deasupra.

Dam tava la cuptor pentru 30 minute si apoi o lasam sa se raceasca complet.
Pentru glazuta se topeste ciocolata in frisca lichida fierbinte.Peste blat se intinde un strat de crema de branza apoi se toarna ciocolata topita.
Se lasa sa se intareasca si se da la rece timp de 3 ore.
Delicioasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *