30.10.2012

Briose cu sunca si ciuperci






Un aperitiv perfect pentru micul dejun sau pentru pachetelul de scoala al copiilor.

Avem nevoie de:
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 100 gr ciuperci champignon
- 150 gr sunca 
- 250 gr faina
- 1 lingura de amestec verdeturi
-  1 priza sare
- 1 priza piper
- 2 1/2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 ou
- 60 ml ulei
- 1 lingurita mustar
- 150 gr iaurt
- 50 gr crema de branza
Preincalzim cuptorul la 180 C.Curatam ceapa si o taiem marunt.Spalam ardeiul il taiem cubulete.Curatam ciupercile si le taiem marunt.Sunca o taiem in bucatele mici.
 Amestecam faina cu amestecul de verdeturi,sare,piper,praf de copt si bicarbonat.Inglobam bucatelele de ceapa si de ardei,ciupercile si sunca.
 Batem oul,adaugam ulei,mustar,iaurt si crema de branza.
Adaugam treptat compozitia de faina si amestecam pana cand se integreaza complet.
 Umplem uniform aluatul in forme si lasam cca 20-25 minute la cuptor.
Se scot de la cuptor, se lasa pentru 5 minute la racit apoi se servesc cat sunt calde.

Foarte bune!

2 comentarii:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *