Este o reteta care se prepara foarte rapid si care este si foarte foarte gustoasa.
Avem nevoie de:
- 400 gr taitei lati(tagliatelle)
- 50 gr unt
- 400 gr ciuperci
- 1 gogosar rosu
- 150 gr muschi file/costita afumata
- sare,vegeta
Fierbem taiteii (tagliatelle) conform instructiunilor de pe pachet,se scurg de apa si se pun deoparte.Intr-un vas punem untul la topit,adaugam ciupercile curatate si taiate felii subtiri.
Presaram putina vegeta peste ciuperci si le lasam pentru 5 minute la calit.Taiem gogosarul in felii subtiri si procedam la fel si cu muchiul file sau costita afumata apoi le amestecam cu taiteii (tagliatelle) si ciupercile calite si le lasam la inabusit.
Se servesc atat calde cat si reci.
Sunt suuuper buuune!!!
Presaram putina vegeta peste ciuperci si le lasam pentru 5 minute la calit.Taiem gogosarul in felii subtiri si procedam la fel si cu muchiul file sau costita afumata apoi le amestecam cu taiteii (tagliatelle) si ciupercile calite si le lasam la inabusit.
Se servesc atat calde cat si reci.
Sunt suuuper buuune!!!