18.04.2014

Cheesecake cu portocale si rodie

                                                                       
Avem nevoie de:
- 250 gr biscuiti digestivi
- 100 gr unt,topit
-700 gr crema de branza grasa(de la lidl)
- coaja rasa de la o portocala
- 3 linguri lapte
- 100 gr zahar pudra
- 1 plic praf de frisca + 150 ml lapte
- semintele de la o rodie
Biscuitii ii zdrobim sau ii pasam intr-un robot de bucatarie.Adaugam untul topit si amestecam bine.
 Amestecul de biscuiti il asezam intr-o tava de tort cu diametrul de 24 cm apoi presam cu mainile pentru a forma un blat uniform.Lasam compozitia la rece timp de 30 minute.
Intre timp pregatim crema de branza adaugand coaja rasa de portocale,laptele si zaharul pudra intr-un bol amestecand bine cu un mixer.
Preparam praful de frisca cu laptele rece apoi adaugam in compozitia de branza.
Turnam amestecul de crema de branza peste blatul de biscuiti si nivelam suprafata.
Dam la frigider cheesecake-ul si il lasam pana se intareste cel putin 4 ore sau peste noapte.Inainte de servire adaugam peste cheesecake felii de portocale si seminte de rodie.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *