29.02.2012

Salata de boeuf






O reteta romaneasca cunoscuta de toti, aceasta salata de boeuf este grozav de buna.Eu sincer nu ma prea dau in vant dupa ea, in schimb sotului meu ii place taareee mult iar pentru asta o fac ori de cate ori pregatesc o supa de taitei sau cu galuste.
Avem nevoie de:
- 1 piept de pui sau aripi/cosuri de pui
- 3-4 morcovi
- 1/2 dintr-o telina medie
- 1 radacina patrunjel
- 2 castraveti murati
- 1 cutie mica mazare
- 2 cartofi fierti
- sare
- 1 galbenus
- ulei
- 1/2 lingura mustar
Legumele fierte se taie marunt cu cutitul.Intr-un vas mai mare adaugam legumele taiate marunt morcovii,telina,patrunjelul radacina,cartofii,castravetii si potrivim de sare.Carnea fiarta se taie si ea tot marunt.(in poza nu se vad castravetii fiindca uitasem de ei,dar i-am fost pus mai la urma iar poza nu-i mai facusem):D
Adaugam mazarea si cartofii.
 Separat pregatim maioneza apoi o amestecam cu legumele taiate.
Se amesteca totul cu mare grija apoi ornam cu castraveti si gogosari.
Se serveste rece cu mare pofta!

Un comentariu:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *