02.03.2011

Ciorba de vitel cu smantana

Este pentru prima oara cand prepar aceasta ciorba de vitel si sunt foarte multumita de cum a iesit.Are un gust extraordinar.Ciorba de vitel provine din Moldova, dar se regăsește si in regiunile României.Nu cred ca exista oameni care sa n-o placa,mai ales daca este gatita cum se cuvine.
Avem nevoie de:
- 2-3 bucati de carne de vitel
- 1 ceapa medie
- 3 morcovi
- 1 rad de patrunjel
- o rad de pastarnac
- un ardei verde
- 1 telina mica
- bors magic cu smantana sau cu verdeata
- bulion sau pasta de rosii
- smantana
- leustean
Se pune carnea la fiert in apa cu sare si se spumeaza de mai multe ori.Taiem tot zarzavatul marunt si il adaugam in ciorba.
Cand totul este fiert se drege ciorba cu Delikat-Bors magic.
La sfarsit adaugam,leusteanul tocat sau  legatura intreaga si smantana.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *